top of page

Hoe kan ik het best reserveren?

U kan het best reserveren door het reservatieformulier in te vullen op onze site. Zo beschikken wij meteen over al de nodige gegevens. Uw reservatie is pas definitief nadat wij deze bevestigd hebben via mail en/of sms. Er wordt geen contract opgestuurd. Wij kijken geregeld onze mail na. Indien U na 24u nog geen reactie van ons hebt gehad is er vast iets mis gegaan. Gelieve ons dan terug te contacteren (eventueel via een ander kanaal: sms, fb, whatsapp, ..). We hebben steeds volgende info nodig voordat een reservatie definitie kan worden: naam, leveringsadres, telefoonnummer, type springkasteel en datum verhuurperiode.

Waar zorgt U voor?

Voor de standaard springkastelen hebben wij enkel een stopcontact nodig (220v en 16a) , voor grotere springkastelen mogelijk meerdere. Indien het springkasteel verder dan 25m van het stopcontact moet geplaatst worden , voorziet de huurder nog een extra verlengsnoer tot aan de achterkant van het springkasteel. Bij levering moet ook altijd iemand aanwezig zijn om de goederen in ontvangst te nemen. Zorg er ook zeker voor dat we een vlakke /effen doorgang hebben tot op de plaats van opstelling ! Check hoe groot die doorgang moet zijn (staat vermeld bij elk springkasteel) alsook zeker de afmetingen van het springkasteel nakijken (we hebben voldoende vrije ruimte nodig rondom het springkasteel). 

Hoe verloopt de levering / ophaling?

Het uur van levering en ophaling spreken we kort voor de verhuurperiode onderling af. Wij contacteren U hieromtrent via sms enkele dagen voordien. In drukke periodes kan het wel zijn dat we een beetje moeten afwijken van de gewenste uren of eventueel komen we het springkasteel al de dag voordien/nadien plaatsen/ophalen. In regel worden al onze springkastelen door ons zelf geplaatst en ook weer afgebroken. Wij leggen altijd eerst een grondzeil. Het springkasteel wordt altijd ter plaatse nog nagekeken en indien nodig nog proper gemaakt zodat de kinderen een proper en net springkasteel kunnen betreden. De plaatsing neemt een 20 minuutjes in beslag. Het springkasteel mag niet meer verplaatst worden. Bedoeling is dat het springkasteel de ganse huurperiode opgeblazen blijft  (indien verhuur voor 1 dag)! Dus laat het springkasteel opstaan tot wij ter plaatse zijn ! Bij meerdaagse verhuur  voorzien we steeds een regenzeil om 's nachts of tijdens eventuele buien over het springkasteel te leggen zodat het droog blijft. U kan het springkasteel dan wel aflaten en toedekken wanneer het niet gebruikt wordt.

Hoe betalen? Waarborg?

Wij vragen geen waarborg ! Betaling kan contant bij levering of ophaling of via overschrijving. Al onze prijzen vermeld op onze website zijn incl. btw. Springkastelen worden gratis geleverd binnen een straal van 25 km rondom onze vestigingsplaats (berekend via Michelin routeplanner). Voor verdere afstanden gelieve ons te contacteren. We bekijken of dit dan mogelijk is en maken een offerte op maat.

Hoe gebruik ik het springkasteel?

Het gebruik van het springkasteel is enkel toegestaan onder toezicht van een volwassen persoon ! De huurder moet waken over de goede werking van het springkasteel en indien er onvoldoende stabiliteit is mag men niemand meer toelaten op het springkasteel . Indien het springkasteel druk verliest , het stormt of onweert , .... onmiddelijk het springkasteel verlaten ! De minimale leeftijd voor het gebruik van het springkasteel is 3 jaar. Het gebruik van voedsel , drinken , water , zand , schrijfgerief , schoenen , scherpe voorwerpen , juwelen , .... (dit is niet limitatief opgesomd) is verboden in het springkasteel ! Zorg er zeker ook voor dat grasrobots uitstaan !

Het is verboden op de muren te klimmen/hangen of om deze naar beneden te trekken !

Wat te doen bij regen/wind/onweer?

U laat het springkasteel bij regen best opstaan ! Zo loopt de meeste regen eraf , na de regenbui droogt U het springkasteel even af en U kan verder springen. Laat U het springkasteel leeglopen , dan loopt al het water in het springkasteel, wat blijvende schade tot gevolg kan hebben. Dek de blazer zeker niet af! Het springkasteel mag niet gebruikt worden bij meer dan 5 beaufort. Bij storm of onweer ontruimt U het springkasteel dan ook onmiddellijk ! Laat het leeglopen, plooi de obstakels naar binnen en vouw het springkasteel dubbel zodat de onderkant naar boven ligt. Bij meerdaagse verhuur leveren we altijd een regenzeil mee om 's nachts en tijdens eventuele buien over het springkasteel te leggen. U kan het springkasteel dan wel neerlaten wanneer het niet gebruikt wordt. Indien het springkasteel blijft overnachten vragen we wel om de blazer veilig binnen te zetten.

Kan ik nog annuleren?

Bij storm of aanhoudende regen op de dag van verhuur kan U het springkasteel nog annuleren tot kort voordien. Dagen op voorhand al annuleren omdat er slecht weer voorspeld wordt is zinloos (de lange termijnvoorspellingen zijn vaak onjuist en veranderen bij wijze van spreken elk uur). Vaak doen we promo's (5d voor de prijs van 1 dag). Ook dan kan bij aanhoudend slecht weer geannuleerd worden. Wanneer er echter buiig weer voorspeld wordt gedurende die 5 dagen, dan gaan we er wel van uit dat er toch nog genoeg droge springmomenten zullen zijn.

Veiligheid en verantwoordelijkheid?

Al onze springkastelen zijn perfect in orde ! Zijn allemaal gekeurd en hebben een goedkeuringscertificaat !

Wij rekenen erop dat ze gebruikt worden zoals ze horen gebruikt te worden ! Dus altijd onder toezicht van een volwassen persoon !

De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of schade aan personen of voorwerpen tijdens het gebruik , op- of afbouw (zoals schade aan grasvelden , ondergronden , installaties , gebouwen , ....). U kan bij uw verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten welk elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangstname tot de wederafgifte , met afstand van elk recht op verhaal lastens de verhuurder. De huurder staat in voor de bewaking en bewaring van het gehuurde goed. Het gehuurde goed blijft ten allen tijde eigendom van de verhuurder en mag niet verder verhuurd worden . 

Bij reservatie gaat U automatisch akkoord met onze voorwaarden en regels. De volledige verhuur- en leveringsvoorwaarden vind U hier :

bottom of page